Big Shots Mini Camp Zwolle is vol! 

Alle nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst te staan!

Big Shots Mini Camp Zwolle - 16 t/m 19 juli 2019

Op de Big Shots Mini Camps helpen we alle jonge basketballers en basketbalsters met hun eigen individuele ontwikkeling. Het Mini camp is voor alle deelnemers die basketballen op een lage basket. Gedurende het camp werken we aan fundamentals en skills. We gebruiken videobeelden van de beste spelers in de wereld om te laten zien hoe je de moves het beste kunt uitvoeren om te scoren. 

Daarnaast werken we bij het Big Shots Mini Camp veel aan de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Hoe zorg je er voor dat je je tegenstander afstopt en hoe je je tegenstander kunt verslaan? De coaches, zelf spelers in de eredivisie, leren jou alle tips en tricks! Verder zullen we aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen. Tijdens de trainingen zorgen we voor een prettige sfeer doordat we trainen met een lekker muziekje op de achtergrond. Dus we zullen deze dagen swingen! 
We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.


Locatie:
Landstede Sportcentrum:
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle

Hier vind je de routebeschrijving naar Landstede Sportcentrum.

Coaches:
Mathieu Ten Dam
Lenno Witteveen


Dagprogramma:
Je wordt elke dag tussen 9.30 en 10.00 uur ontvangen in het Landstede Sportcentrum. Je krijgt een bal en de kleding van het Big Shots Basketbal Camp. De staf zal worden voorgesteld en vervolgens starten we met de warm-up en de oefeningen. Tussen de middag verzorgen we een lekkere lunch en zorgen we er voor dat we even tot rust kunnen komen. Aan het einde van de middag tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen!

Lunch:
De lunch wordt verzorgd door de organisatie. Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan alsnog per email. Dan kunnen wij er rekening mee houden bij de lunch en/of snacks.

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Mini Camp Zwolle bedragen 160 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 april 2019, dan betaal je 140 euro! Ook is het mogelijk om je aan te melden voor losse dagen. Kosten zijn 45 euro per dag. 
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt.