Daan Rosenmuller

Daan Rosenmuller is in 1995 geboren in Beverwijk. Na in zijn jeugdige jaren aan judo te hebben gedaan is hij gaan basketballen bij Racing Beverwijk. Nadat hij op het Noord-Hollands kampioenschap tegen ploegen uit Amsterdam speelde heeft hij op 12-jarige leeftijd de overstap naar Harlemlakers gemaakt.

Na 4 mooie jaren, waarvan één kampioenschap, maakte Daan de overstap naar Basketball Academie Limburg. Na drie seizoenen bij de jeugd van BAL in Nederland en België te hebben gespeeld maakte Daan in het seizoen 2014-2015 de overstap naar de hoofdmacht van Weert. In hetzelfde seizoen werd Daan de Rookie of the Year in de DBL.

In het totaal is Daan 3x landskampioen geworden (1x België) en heeft hij ook 2x de beker gewonnen. Verder was hij geselecteerd voor de nationale teams bij de U16, U18 en U20.

"In Weert geef ik regelmatig wat trainingen aan de jeugdspelers van de Academie. Verder heb ik een seizoen lang de U12 getraind en gecoacht. Mijn doel is om de spelers elke training stappen te laten maken. Uiteraard gaan we dat doel op een leuke manier bereiken. Ik ben er klaar voor, jullie ook?"