Big Shots Basketball Camp

Welkom bij de Big Shots Basketball Camps. Onze camps worden in 2018 voor het eerst georganiseerd op verschillende plekken in Nederland.

De Big Shots Basketball Camps U15 en 15+ vinden plaats van 22 tot en met 27 juli in Zwolle. Ben je 12 jaar of ouder en wil je een geweldige week hebben dan is het Big Shots Basketball Camp de perfecte uitkomst voor jou. Bij dit camp overnacht je in de dichtbij gelegen slaapzaal, krijg je drie maaltijden per dag, medische begeleiding, professionele trainingen, leuke wedstrijden en andere activiteiten.

Ben je jonger dan 12? Dan organiseren we voor jou in verschillende regio’s in Nederland dagkampen waar je 1 tot 4 dagen kunt trainen en wedstrijdjes speelt. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je wilt deelnemen aan het camp. Tussen de trainingen krijg je een lunch en ’s avonds slaap je thuis in je eigen bed. Kijk op onze U12 pagina voor een camp bij jou in de buurt!

Alles draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen. Wij willen een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge enthousiaste en goede ervaren trainers willen we met jullie allemaal een top week beleven die een geweldige start van jullie zomer gaat zijn.

Heb jij zin in een week vol basketball, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier.

Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?!

Nieuws

Eerste Big Shots U12 Camp in Vlijmen afgesloten vol enthousiaste deelnemers

Een groep vol enthousiaste jonge basketballers heeft de afgelopen vier dagen training gekregen van...

Lees verder

Profendum ondersteunt de Big Shots Camp met kleding voor de deelnemers

De U15 en 15+ camp deelnemers krijgen van Profendum een mooi campshirt als aandenken...

Lees verder

Nog een paar weken tot de start van de Big Shots Camps!

De voorbereiding op de start van de Big Shots Camps zijn in volle gang. De uitnodigingen zijn...

Lees verder