Big Shots Basketball Camp

Believe. Invest. Grow.

Welkom bij de Big Shots Basketball Camps. Onze camps worden in 2018 voor het eerst georganiseerd op verschillende plekken in Nederland.

De Big Shots Basketball Camps U15 en 15+ vinden plaats van 22 tot en met 27 juli in Zwolle. Ben je 12 jaar of ouder en wil je een geweldige week hebben dan is het Big Shots Basketball Camp de perfecte uitkomst voor jou. Bij dit camp overnacht je in de dichtbij gelegen slaapzaal, krijg je drie maaltijden per dag, medische begeleiding, professionele trainingen, leuke wedstrijden en andere activiteiten.

Ben je jonger dan 12? Dan organiseren we voor jou in verschillende regio’s in Nederland dagkampen waar je 1 tot 4 dagen kunt trainen en wedstrijdjes speelt. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je wilt deelnemen aan het camp. Tussen de trainingen krijg je een lunch en ’s avonds slaap je thuis in je eigen bed. Kijk op onze U12 pagina voor een camp bij jou in de buurt!

Alles draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen. Wij willen een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge enthousiaste en goede ervaren trainers willen we met jullie allemaal een top week beleven die een geweldige start van jullie zomer gaat zijn.

Heb jij zin in een week vol basketball, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier.

Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?!

Nieuws

Blindsave nieuwe partner van de Big Shots Basketball Camps

Deelnemers krijgen een eenmalige korting van 15% op alle Blindsave producten...

Lees verder

Oud-bondscoach Gadi Kedar coach op het Big Shots Basketball Camp!

Met de komst van oud-bondscoach Gadi Kedar voegen we een Europese top-coach toe aan de staf... 

Lees verder

U12 camps toegevoegd aan de Big Shots Basketball Camps!

De Big Shots Basketball Camps worden uitgebreid met U12 camps in verschillende regio's in Nederland.

Lees verder

Partners