Big Shots Basketball Camp

Big Shots U12 Camp in Noordwijk en Rotterdam succesvol afgerond!

De eerste week van de vakantie stond het Big Shots Basketball Camp gepland. Ongeveer 50 enthousiaste deelnemers hebben een fantastische week beleefd op de Camps in Rotterdam en Noordwijk. Onder leiding van hoofdcoaches Mitchell Lieveld en Sonja Kuijt en coaches Lars Jansen, Raidell de Pree en Fleur Kuijt werd er hard gewerkt en vooral ook veel plezier gemaakt!

Elke dag werd er vol energie met het camp gestart. Na de geconcentreerde ochtendtraining waarbij verschillende fundamentals getraind werden, stond er elke dag een lunch klaar met fruit, brood en voor de liefhebbers een (of meerdere…) heerlijke tosti(‘s). In de ruime kantine van Rotterdam Basketbal en bij MSV Noordwijk konden de deelnemers tussen de training door lekker relaxen. Ook werden er spelletjes gespeeld en quizjes gedaan. Ook mochten de deelnemers in Rotterdam zich voorbereiden op de 'Move van de Dag' waarop ze hun eigen move mochten bedenken die ze op het veld konden uitvoeren.

Bij de middagtraining stonden samenwerken, samenspelen en samen plezier hebben centraal. Verschillende estafettes, schotspelletjes en wedstrijdjes kwamen aan bod.Vermoeid, maar vol inspiratie gingen de deelnemers elke middag naar huis om zich weer op te laden voor de volgende dag.

Mitchell Lieveld was als coach zeer te spreken over de sfeer op het camp: "Als coach was het geweldig om te zien hoe leergierig alle deelnemers waren en hoe zij zich in 4 dagen tijd hebben ontwikkeld! Met veel plezier hebben de deelnemers 4 dagen lang hard gewerkt om er een mooi camp van te maken! Ik wil ook mijn collega trainers Mike Schilder, Lars Jansen en Raidell de Pree bedanken voor hun inzet!”


Wij bedanken de deelnemers voor hun positieve energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme tijdens het camp! Samen hebben we er een leerzame, geweldige week van gemaakt! Hopelijk tot volgend jaar!


Klik op de link voor de albums met leuke foto’s van het camp in Rotterdam en Noordwijk!