Big Shots Basketball Camp

Informatie voor deelnemers Big Shots Camp Zwolle

Op het Big Shots Basketball Camp gaat het om de fundamentele ontwikkeling van jonge basketballers en basketbalsters. We werken in verschillende leeftijdscategorieën (U15 & 15+), waardoor je optimaal aan je eigen fundamentals kunt werken binnen je eigen leeftijdsgroep.

Tijdens het Big Shots Basketball Camp werken we veel aan de 1-1 fundamentals zowel aanvallend als verdedigend, omdat 1-1 het allerbelangrijkste onderdeel is in het basketbal. Verder zullen we veel aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.
We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team en club.

Faciliteiten:
Tijdens het camp verblijven we in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Landstede Sportcentrum is onderdeel van de Landstede Groep, waar onderwijs en sport hand in hand samen gaan. Zij hebben oog voor ieder individu en stimuleren de mogelijkheden om talenten zich te laten ontwikkelen. Het Landstede Sportcentrum heeft 7 basketbalvelden, fitness, zwembad, danszaal, horeca en natuurlijk onderwijsfaciliteiten. Wij kunnen van al deze faciliteiten gebruik gaan maken tijdens het camp.

Overnachtingen:
Naast het Landstede Sportcentrum ligt de ZBC-hal. Dit is de voormalige hal waar Landstede Basketball haar thuiswedstrijden speelde. Nu zullen we deze zaal gebruiken voor de overnachtingen van alle deelnemers. We arriveren op zondag 22 juli in de middag en we verblijven tot vrijdag 27 juli dus in de directe omgeving van het Landstede Sportcentrum.

Voeding:
Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden verzorgd door de organisatie. Verder zijn er snacks en voldoende fruit voor tussen de trainingen door. Andere drankjes en tussendoortjes zijn voor eigen rekening.
LET OP: Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan zo snel mogelijk. Dan kunnen wij er nog rekening mee houden.

Elke avond speel je wedstrijden in de 5vs5 competitie. In de avond stellen we het Landstede Sportcentrum daarom ook open voor je ouders voor als ze naar je willen komen kijken!

Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt.

Als je deelneemt aan het camp krijg je naast een enorme leuke, gezellige en leerzame week ook:
  • 6 dagen basketballen
  • 5 overnachtingen
  • 3 maaltijden per dag en voldoende snacks en fruit
  • Medische begeleiding
  • Professionele training
  • PEAK kledingpakket
  • Basketbal

Wat je mee moet nemen naar het camp kan je vinden bij de checklist van benodigdheden.