Big Shots Camps verlengen samenwerking met Profendum!

Profendum Training & Coaching heeft zich ook in 2019 als partner verbonden aan de Big Shots Camps! Als partner maakt Profendum het mogelijk dat de deelnemers aan het U15/15+ Camp een mooi camp shirt zullen krijgen voor buiten de trainingen om.

Richard Steenbergen, eigenaar van Profendum, is een enthousiast businessclublid van Landstede Basketbal en enorm liefhebber van het basketbal in Nederland. Profendum Training & Coaching bestaat uit een team van professionele trainers, acteurs en ervaringsdeskundigen die in staat zijn om bedrijven te helpen in teambuilding, het begeleiden van intensieve klantcontacten en het ontwikkelen van een positieve gespreksvoering. Profendum probeert met haar aanbod van trainingen het voor elkaar te krijgen dat elk personeelslid met een goed gevoel naar zijn werk gaat door elk individu naar zijn of haar eigen gedrag te laten kijken en bewustwording te creëren van de invloed daarop richting anderen.

Richard Steenbergen over de samenwerking: “Een prettige samenwerking bij bedrijven of op het basketbalveld is belangrijk om een goed resultaat te behalen. Dat zie je in de topsport, maar natuurlijk ook bij een camp om de jeugd van Nederland te enthousiasmeren. Afgelopen jaar was het Big Shots Camp een groot succes en werd er veel jeugd de mogelijkheid geboden om lekker te bewegen, samen plezier te beleven, gezond te eten en het avontuur aan te gaan op een mooi basketbal camp! Dit is een combinatie die zorgt voor een gezonde leefstijl voor de jeugd en een positieve ontwikkeling voor het jeugdbasketbal in Nederland en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!”.

Matthijs Groot, namens de Big Shots Camps: “Wij zijn blij dat Richard Steenbergen onze visie en missie deelt en dat hij, met Profendum, ons camp ondersteunt. Het geeft ons de mogelijkheid om de deelnemers nog meer kwaliteit te bieden bij het camp in Zwolle en daar zijn we blij mee! Profendum biedt mooie trainingen aan voor bedrijven en onze manier van werken en enthousiasmeren van de jeugd slaat daarbij een mooie brug naar zijn trainingen in het bedrijfsleven!”