Big Shots Basketball Camps en Mike Schilder beëindigen de samenwerking

De Big Shots Basketball Camps en Mike Schilder hebben hun samenwerking beëindigd. Mike Schilder was medeorganisator en coach op de camps. Na een succesvolle eerste editie hebben zij in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. De camps zullen onder leiding van Matthijs Groot verder gaan en er staat alweer een goede basis om er een geweldige zomer van te maken.

In juli 2017, toen Groot en Schilder beide betrokken waren bij de NBB Camps, werden er al ideeën uitgewisseld over het enthousiasmeren en activeren van basketballende kinderen in Nederland. Toen de NBB Camps in augustus 2017 ophielden te bestaan, zijn zij meteen aan de slag gegaan om dit gat wat ontstaan was op te vullen. Na een jaar van voorbereidingen en hard werken stonden er in de zomer van 2018 maar liefst vijf camps door het hele land. In totaal hebben bijna 200 deelnemers van de leeftijden 6 t/m 20 jaar afgelopen zomer een geweldige tijd gehad. Professionele spelers/speelsters aangevuld met ervaren topcoaches hebben er samen met de deelnemers, partners en vrijwilligers voor gezorgd dat de Big Shots Basketball Camps een groot succes zijn geworden.

Mike Schilder over de samenwerking: “Matthijs en ik hebben afgelopen jaar hard gewerkt om een camp neer te zetten waar leren en beter worden onder goede begeleiding belangrijk was, maar onderling plezier voorop stond. Naar mijn mening is dat gelukt en daar ben ik dan ook trots op. Om verschillende redenen leg ik mijn werkzaamheden voor de camps neer en draag ik het stokje volledig aan Matthijs over. Ik ben Matthijs dankbaar voor de samenwerking en voor wat ik van hem heb mogen leren en ik heb er alle vertrouwen in dat er weer mooie camps zullen staan in 2019.”

Matthijs Groot over het vertrek van Mike: “Ik wil Mike bedanken voor zijn tijd en energie en voor het feit dat we veel basketballende kinderen een camp van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. In de komende periode ga ik op zoek naar andere partners om de camps te ondersteunen en de organisatie te versterken. Er staat weer een mooie basis voor de aankomende camps en ik ben ervan overtuigd dat het wederom een zomer wordt om nooit te vergeten.”