Samenwerking Gewoon Appeltaart en de Big Shots Basketball Camps verlengd!

De Big Shots Basketball Camps verlengen het partnerschap met Gewoon Appeltaart voor de zomer van 2019. Door middel van deze samenwerking kunnen bijvoorbeeld de maaltijden voor de deelnemers aan de U15/15+/Elite Camps nog beter bereid worden in de professionele keuken van Gewoon Appeltaart!

Matthijs Groot over de verlenging van de samenwerking: “Gewoon Appeltaart is een fantastische organisatie die veel jongeren helpt om arbeidservaring op te doen zodat ze kunnen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Ik heb Bram Brockbernd het afgelopen jaar leren kennen als een gepassioneerd sportliefhebber en iemand die door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn steentje wil bijdragen aan de maatschappij. Mooi dat wij daarin kunnen blijven samenwerken!”

Gewoon Appeltaart bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ambachtelijke appeltaarten en heerlijk appelgebak. Een echte 'oma's appeltaart'. Bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle en met zorg.

Het is niet alleen genieten voor ons dat we van deze ambachtelijke appeltaart / appelgebak mogen smullen. Ook de bijzondere bakkers van Gewoon Appeltaart genieten ervan om speciaal voor ons een appeltaart te bakken. Met steun van diverse zorginstellingen probeert Gewoon Appeltaart de afstand tot de arbeidsmarkt van onze bakkers te verkleinen.

Gewoon Appeltaart vindt het belangrijk om de persoonlijke talenten van hun bakkers te ontdekken en ze verder te laten ontwikkelen in het bedrijfsleven. Deze ontwikkeling en het benutten van hun talenten zijn van groot belang voor het geluk van de bijzondere bakkers van Gewoon Appeltaart. Door de heerlijke producten te kopen van Gewoon Appeltaart, helpt u mee aan dit geluk!

Een ander onderdeel van de Gewoon Appeltaart organisatie is het bedrukken van kleding via ‘IkWilMijnShirtBedrukken.nl’. De jongeren bedrukken kleding en voeren alle werkzaamheden uit die dit proces met zich meebrengt. Door dit werk uit te voeren leren de jongeren arbeidsvaardigheden die ze later bij een reguliere baan weer kunnen gebruiken!
Hierdoor word het dus mogelijk om je eigen naam te laten bedrukken op het camp tenue!