Tyronne ‘Tree’ Marioneaux ook headcoach op het Big Shots Mini Camp in Rotterdam

Door de drukke zomer van Mitchell Lieveld (headcoach in 2018) als bondscoach van het Nederlands 3x3 Team U23 was het onzeker of hij op alle dagen van het camp aanwezig kon zijn in Rotterdam. In overleg hebben we vervolgens gezocht naar een waardig vervanger. Deze is in de persoon van Tree Marioneaux gevonden!
Tree Marioneaux zal naast het Mini Camp in Amsterdam en het 15+ Camp in Zwolle van 29 juli t/m 1 augustus de headcoach zijn op het Big Shots Mini Camp in Rotterdam. De oud-bondscoach U16 en U18 en oud coach uit de Dutch Basketball League is al jaren een top jeugdcoach die zich inzet om de jeugd in Nederland te ontwikkelen.

Het Mini camp is voor alle kinderen (6 t/m 12 jaar) die bij hun club basketballen op een lage basket. Gedurende het camp werken we veel aan de fundamentals en skills. Hoe zorg je er voor dat je je tegenstander afstopt en hoe je je tegenstander kunt verslaan? De coaches, zelf spelers in de eredivisie, leren jou alle tips en tricks! Verder zullen we aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.

Mitchell Lieveld zal uiteraard op de dagen dat hij in Nederland is wel aanwezig zijn op het camp als coach! Verder zullen ook eredivisie spelers Zera Butter (CBV Binnenland en Nederlands Team) en Lenno Witteveen (Apollo Amsterdam en 3x3 speler) als coach op het camp aanwezig zijn!